aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτιλ: «Δύσκολη εβδόμαδα…»

Στιλ: «Δύσκολη εβδόμαδα…»

Για δύσκολη εβδομάδα έκανε λόγο στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ισόπαλο αγώνα μεταξύ της Πάφου και της ΕΝΠ, o Τζέρεμι Στιλ.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των γαλάζιων επισήμανε πως η ομάδα του άλλαξε το σκεπτικό της όταν το Παραλίμνι έμεινε με δέκα παίκτες, ενώ πρόσθεσε πως θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Αρχικά ανέφερε: «Αποδώσαμε καλά στο πρώτο μέρος, επιτεθήκαμε από τα άκρα. Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα, αλλά δουλέψαμε στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές μας ανταποκρίθηκαν στις προπονήσεις, περιμέναμε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στο δεύτερο μέρος ήταν άναρχο το παιχνίδι. Μερικές φορές όταν μια ομάδα μείνει με δέκα παίκτες γίνεται πιο δύσκολο διότι αλλάζει όλο το σκεπτικό της ομάδας. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί, θα μπορούσαμε να διαφυλάξουμε το 1-0. Εντέλει κατάφερε να σκοράρει το Παραλίμνι και αυτό είναι ίσως ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ