aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτη μετά Λούκα Έλσνερ εποχή

Στη μετά Λούκα Έλσνερ εποχή

Ο Στίβεν Τζον Πρέσλι θα έχει δύσκολη αποστολή, όμως το γνωρίζει και όλοι μαζί στην Πάφος FC ελπίζουν πως θα τα καταφέρουν να είναι και του χρόνου στην Α’ Κατηγορία. Λογικά με τους 21 βαθμούς θα έπρεπε να ανησυχούν λιγότερο οι Παφίτες, από άλλες ομάδες, όμως είναι το πρόγραμμα δύσκολο, που φέρνει αμηχανία και αγωνία ως προς τον στόχο τους, που είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Τα πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου είναι πρόκληση και αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία πρέπει να κτυπήσουν όλους τους αγώνες, εντός και εκτός έδρας.

Στόχος είναι η άμεση ανάκαμψη και το ματς με την Ανόρθωση, προβάλλει ως το πρώτο εμπόδιο. Ο νέος τεχνικός με τη βοήθεια του Λούκας Σόσιν, θα προσπαθήσει να καταρτίσει την πρώτη ενδεκάδα στη μετά Λούκα Έλσνερ εποχή. Όσο δύσκολο και αν φαντάζει το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης, ελπίζουν πως η ομάδα τους μπορεί ακόμη και να κερδίσει, που σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, θα αλλάξουν πολλά, αφού φθάνοντας στους 24 βαθμούς όλα θα είναι διαφορετικά.

Προβλήματα δεν υπάρχουν και αναμένεται πως όσοι πάρουν εντολή για να αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Εκείνο που έβλαψε περισσότερο την Πάφος FC για να μην κερδίζει βαθμούς από μια περίοδο και μετά, ήταν η αδυναμία στο σκοράρισμα. Πώς θα το διορθώσει ο νέος προπονητής θα το δούμε στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ