aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτα μετόπισθεν η έγνοια του Κόπιτς

Στα μετόπισθεν η έγνοια του Κόπιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι παράγοντες της Πάφος FC είναι αποφασισμένοι να θωρακίσουν την ομάδα τους για να παρουσιαστεί δυνατή σε όλες τις γραμμές της τη νέα σεζόν. Πιο πολύ, όμως, ο προπονητής των γαλάζιων, Ζέλικο Κόπιτς, ενδιαφέρεται για την «αποκατάσταση των ζημιών», μετά τις αποχωρήσεις των Μπάγκαρντ, Χολτ και Καρώ. Οι τρεις τους ήταν οι βασικοί που κάλυπταν τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας. Συν ότι αναζητείται τερματοφύλακας μετά την αποχώρηση του Μολ.

Οι επαφές με ποδοσφαιριστές συνεχίζονται και όπως αναφέρουν οι γαλάζιοι, οι πλείστες προσθήκες τους θα είναι έτοιμες όταν η ομάδα τους θα αναχωρήσει για προετοιμασία στο εξωτερικό. Δεν θα χρειαστούν πολλές κινήσεις, όπως πέρσι τέτοια περίοδο, καθώς ο βασικός κορμός θα είναι και στη νέα περίοδο.

Γίνεται όμως καλό κοσκίνισμα με τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν για να δώσουν περισσότερο βάθος και ποιότητα στην ομάδα. Σε μια άλλη εξέλιξη το ξενοδοχείο Mayfair, που ήταν δίπλα στην ομάδα την περίοδο που πέρασε, θα είναι και στη νέα σεζόν χορηγός της Πάφος FC, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ