aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτα γαλάζια ο Tάλις Άλβες

Στα γαλάζια ο Tάλις Άλβες

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Τάλις Άλβες ανακοίνωσε η Πάφος FC. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ήταν στην Χόνβεντ με τη μορφή δανεισμού από την Όσιγιεκ Κροατίας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του κατέγραψε πέραν των 70 συμμετοχών σε επίπεδο ανδρών σε Ουγγαρία και Κροατία. Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν μέτρησε μόλις τρεις εμφανίσεις με τη φανέλα της Χόνβεντ. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και ως αριστερό εξτρέμ.

Η ανακοίνωση 

Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην ομάδα και τον νεαρό, υποσχόμενο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Talys.

Ο Talys, 22 ετών, αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στην αριστερή πλευρά της επίθεσης.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε μικρή ηλικία στην Parana Βραζιλίας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Κροατική ΝΚ Osijek, φτάνοντας στην πρώτη ομάδα, στην Α’ Κατηγορία της χώρας. Τελευταία του ομάδα η κυπελλούχος τους 2020 Budapest Honvéd FC στην πρώτη κατηγορία Ουγγαρίας.

Έχει πάνω απο 80 επίσημες αναμετρήσεις στο ενεργητικό του, ενώ έχει αγωνιστεί και στα προκριματικά του Europa League. Καλωσορίζουμε τον Talys στην οικογένεια της Πάφου και του ευχόμαστε καλή τύχη εντός και εκτός γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ