aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣπουδαία νίκη και φόβος για νέες τιμωρίες στην Πάφο

Σπουδαία νίκη και φόβος για νέες τιμωρίες στην Πάφο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την προχθεσινή νίκη επί της Δόξας (1-0), η Πάφος FC έφτασε στους 21 βαθμούς. Αν είχε και τους εφτά που της αφαιρέθηκαν θα ήταν σήμερα στους 28 βαθμούς! Αυτό αναπολούν στην ομάδα της Πάφος FC, όμως δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να κοιτάζουν πίσω.

Ακόμη και με αυτή την ατυχία, την αφαίρεση δηλαδή των βαθμών που κέρδισε στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς δείχνει τα δόντια της, πως είναι ένα δυνατό σύνολο, το οποίο δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό και πως κτίζεται σε γερά θεμέλια, με στόχο του χρόνου να είναι καλύτερη και πιο αξιόμαχη.

Το προχθεσινό τρίποντο ήρθε μετά από δυνατή μονομαχία, με το παιχνίδι στο τέλος να αμαυρώνεται από τις ασχήμιες και τους διαπληκτισμούς των ποδοσφαιριστών. Κάτι που επέφερε την κόκκινη κάρτα στον Κέβιν Χολτ, ενώ οι γαλάζιοι εύχονται να μην έχουν καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή και άλλοι ποδοσφαιριστές-συμμετέχοντες στα επεισόδια, καθώς θα έρθουν και άλλες αποβολές μέσω του Αθλητικού Δικαστή.

Η νίκη στηρίχθηκε στην καλή απόδοση όλης της ομάδας, όμως μπορεί να γίνει λόγος για την εξαιρετική παρουσία των Φόλμπρεχτ, Μπανγκάρτ, Ζίβουλιτς και Ανγκούλο. Όλων η προσπάθεια ήταν σε ψηλά επίπεδα, όμως κάποιοι έσπρωξαν περισσότερο την ομάδα τους, για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Σημασία έχει πως η Παφιακή ομάδα έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση και να βγάζει καλό πρόσωπο, έχοντας σαν κεντρικό στοιχείο το ομαδικό πνεύμα και την αγωνιστική πειθαρχία. Είχε ευκαιρίες και πριν από το γκολ του Ανγκούλο, ενώ παρά την πίεση που δέχθηκε, κράτησε τη νίκη. Θα μπει στα πλέι οφ με στόχο να παίξει καλή μπάλα και να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, όμως προτού γίνει αυτό, στο μυαλό όλων είναι ο επαναληπτικός της Τετάρτης με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου». Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει στείλει το μήνυμα για τον επαναληπτικό στο Κύπελλο και από σήμερα εκεί στρέφουν την προσοχή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ