aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Σκάει» €100.000 και φέρνει στην Κύπρο τον Ντε Νόιερ

«Σκάει» €100.000 και φέρνει στην Κύπρο τον Ντε Νόιερ

Κοντά σε συμφωνία με τον Μπράντλεϊ ντε Νόιερ αλλά και την ομάδα του, τη ρουμανική Βιτορούλ, βρίσκεται η Πάφος FC. Εφόσον προκύψει οριστική συμφωνία, η παφιακή ομάδα θα εντάξει στο ρόστερ της τον 23χρονο Ολλανδό ακραίο αμυντικό με τη μορφή δανεισμού. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα m.sport.ro, η Πάφος FC θα καταβάλει στην ομάδα του ποδοσφαιριστή €100.000 για μονοετή δανεισμό.

Ο Ντε Νόιερ, που είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε και πάλι ως δανεικός στη Βόρσκλα Πολτάβα Ουκρανίας. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση επιβεβαίωσε εμμέσως ο Πολύβιος Παλιούρας σε χθεσινές δηλώσεις του. «Είμαστε κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ», είπε και πρόσθεσε: «Δεν αποκλείεται na δούμε περίπτωση για εξτρέμ ή επιθετικό».

Αναφέρθηκε επίσης στο θέμα που προέκυψε με τον Πάντσεον. «Είχε συνάντηση μαζί του η διοίκηση. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τον έχουμε πίσω. Ο ίδιος ήθελε για κάποιους προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στην Πάφο κατά τις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας. Αισιοδοξούμε ότι σύντομα θα έχουμε την τελική απάντηση και θα είναι θετική», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC. Όσο για τους Βα και Τόρες, είπε: «Ο Βα έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, ενώ ο Τόρες ολόκληρη. Θέλουν δουλειά για να φθάσουν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ