aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣήμερα θα αποφασίσει ο Κόπιτς

Σήμερα θα αποφασίσει ο Κόπιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα χρειαστούν πολλές δυνάμεις για να «γράψουν» την πρώτη εντός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC. Μεγάλη τους δύναμη ο κόσμος, γι’ αυτό και όλοι στην παφιακή ομάδα, ελπίζουν πως οι οπαδοί τους θα είναι στο πλευρό τους στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Ζέλικο Κόπιτς θα προπονήσει σήμερα τους ποδοσφαιριστές του και θα αποφασίσει με ποιους θα πορευτεί για να πάρει η ομάδα του, τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Δεν υπολογίζει στον Ανγούλο που θα χάσει το παιχνίδι λόγω καρτών. Είναι πιθανό δίπλα από το Νέμετς να αρχίσει ο Ράσιτς, ενώ ο Ζαχαρίου θα κινείται από τη δεξιά πλευρά, έχοντας πίσω του, τον Σιρόκ.

Οι δύο τους από τη δεξιά πλευρά συνεργάζονται άψογα, το ίδιο και από αριστερά, εκεί όπου μπροστά από τον Σαντάνα θα κινείται ένας από τους Ράσιτς ή Πολίτσι. Στην άμυνα, υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε τον Καρώ, αν και δύσκολα θα αλλάξει η τετράδα μπροστά από τον Μολ με τους Σιρόκ, Χολτ, Μπάκαρντ και Σαντάνα. Η ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών θα κριθεί από τον Κόπιτς, ο οποίος  θα βγάλει και το πλάνο, με το οποίο θα αντιμετωπίσει την Ένωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ