aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣεργκέι Λομάκιν για πρόεδρος

Σεργκέι Λομάκιν για πρόεδρος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αύριο είναι προγραμματισμένη η εκλογική γενική συνέλευση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέος πρόεδρος προορίζεται ο Σεργκέι Λομάκιν, ο οποίος είναι μέλος του σωματείου και κάτοχος κυπριακού διαβατηρίου. Μετά τις εκλογές θα μπορέσει ο σύλλογος να προχωρήσει σε πιο βαθιές τομές για καλύτερη οργάνωση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, κάποιοι ποδοσφαιριστές στους οποίους έγινε πρόταση για να συνεχίσουν και στη νέα σεζόν δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Πρόκειται για τους Ρόγκουλιτς, Γιάνζα και Φυλακτού. Και οι τρεις είχαν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις την προηγούμενη περίοδο. Για την περίπτωση του τελευταίου, η παραμονή του στην παφιακή ομάδα, δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο, αφού είναι δανεικός από την Ομόνοια.

Αν οι πράσινοι της Λευκωσίας δεν τον θεωρούν απαραίτητο και δεν τον καλέσουν στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, τότε θα μπορεί ο ποδοσφαιριστής να επιλέξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό και να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στους ανθρώπους της Πάφος FC. Κάποιοι ποδοσφαιριστές από αυτούς  που έχουν επιλεγεί, έχουν ήδη προφορικά συμφωνήσει με την ομάδα της Πάφου και τις επόμενες μέρες ίσως προκύψουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Στίβεν Πρέσλι, σε συνεργασία με τον Λαρς Χάλενγκριν έχει ξεχωρίσει δύο στόπερ και ένα δεξιό μπακ τους οποίους θέλει να φέρει στην ομάδα του. Γενικά γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην Πάφος FC με στόχο να ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές η ομάδα για να είναι σε θέση να έχει μια σταθερή παρουσία και μια πορεία μακριά από περιπέτειες.

Σε μια άλλη εξέλιξη μέχρι το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει ο κατάλογος με τους υποψήφιους που θα επανδρώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ