aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣε αναζήτηση ικανού κίπερ

Σε αναζήτηση ικανού κίπερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Γιάν Κόπριβετς στάθηκε άτυχος το περασμένο καλοκαίρι και δεν κατάφερε να βοηθήσει την Πάφος FC.  Το συμβόλαιο του Σλοβένου τερματοφύλακα έληξε και είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Είναι άλλωστε στα 31 του χρόνια και έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει κάπου αλλού. O Ζοέλ Μολ, ο οποίος αποτελεί επίσης παρελθόν, και ο Ευγένιος Πέτρου συνέθεσαν ένα πολύ καλό δίδυμο τη σεζόν που πέρασε και η παφιακή ομάδα κάλυψε την απουσία του Κόπριβετς. Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ο Ζέλικο Κόπιτς θα το ψάξει για έναν καλό τερματοφύλακα, καθώς η θέση θεωρείται κλειδί για την πορεία της ομάδας.

Ο Κροάτης προπονητής, μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις των Μπάγκαρντ, Χολτ και Πολίτσι, την επιστροφή του Καρώ στον Απόλλωνα και τις αμφιβολίες για παραμονή των Ανγκούλο και Ντόβπνια, είναι στο ψάξιμο ποδοσφαιριστών για όλες τις γραμμές. Το αφεντικό των γαλάζιων θα έχει την επίβλεψη της ανασυγκρότησης της ομάδας του και θα ηγηθεί του μετεγγραφικού σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θα προσπαθήσει να εντοπίσει ό,τι καλύτερο δυνατόν για να ενισχύσει την ομάδα του.

Παράλληλα, είναι σίγουρο πως ορισμένοι νεαροί (Αντωνίου, Θεοκλή, Τσοκκάς, Στεφάνου, Χαραλάμπους) θα ακολουθήσουν την αποστολή στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση είναι αποφασισμένες να ενισχύσουν την ομάδα σε ποιότητα και αριθμό που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ