aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΣε άλλο σκηνικό με κοινό στόχο

Σε άλλο σκηνικό με κοινό στόχο

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την περσινή σεζόν η Πάφος FC και η Αλκή είχαν ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας αλλά και την άνοδο στα «σαλόνια», κι έδωσαν μεγάλη μάχη μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Φέτος, αφού ανέβηκαν στους «μεγάλους», οι δύο ομάδες έχουν και πάλι κοινό στόχο, μόνο που αυτή τη φορά δεν είναι άλλος από την αποφυγή του υποβιβασμού όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Οι γαλάζιοι της Πάφου προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και τη βαριά ήττα στο πρώτο φετινό τους παιχνίδι, σε αντίθεση με τους κυανέρυθρους της Ορόκλινης που εξέπληξαν ευχάριστα στις δύο αναμετρήσεις τους. Σήμερα (18:00) στο «Στέλιος Κυριακίδης» (Παφιακό), η Πάφος FC και η Αλκή αναμετρώνται σε ένα διαφορετικό σκηνικό (Α΄ Κατηγορία), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση των τριών βαθμών.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν ενισχυμένοι με νεοαποκτηθέντες παίκτες και αναμένονται αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, σε σχέση με το ματς κόντρα στον Εθνικό. Ο Λούκα Έλσνερ περιμένει να δει σημαντική βελτίωση από την ομάδα του σε όλους τους τομείς. Σίγουροι απόντες θα είναι ο τραυματίας Καλεμπό και ο ανέτοιμος Καμαρά.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, προκειμένου να φτάσουν στο ζητούμενο. Ο Σάββας Δαμιανού αναμένεται να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Ανόρθωση. Ο Πάρντο θα πάρει τη θέση του Στρατηλάτη κάτω από τα δοκάρια, ενώ το κενό του τραυματία Βασίλεφ θα καλύψει ο Φαμπρίσιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ