aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣαλγκάδο: «Το όνειρο της Ευρώπης πέρασε, αλλά ψηλά τα κεφάλια»

Σαλγκάδο: «Το όνειρο της Ευρώπης πέρασε, αλλά ψηλά τα κεφάλια»

Στην ατυχία και την έλλειψη αυτοπεποίθησης απέδωσε ο Μίτσελ Σαλγκάδο την ήττα της Πάφος FC από την ΑΕΚ με 2-0.

Αναλτικά οι δηλώσεις

«Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, αλλά μας “σκότωσαν” τα δύο γκολ, αυτά που δεχθήκαμε. Στο ημίχρονο κάναμε τις αλλαγές μας, εκεί λειτούργησαν, έπαιξαν αρκετά καλά, κάναμε ευκαιρίες. Και με δέκα παίκτες ήμασταν φανταστικοί. Η ομάδα πίεσε και με δέκα παίκτες δεν απειληθήκαμε. Έπρεπε να ρισκάρουμε γιατί και η ισοπαλία δεν θα σήμαινε τίποτα για εμάς.

Στις στιγμές κλειδιά δεν ήμασταν τυχεροί σήμερα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, η ΑΕΚ βρίσκεται σε φόρμα. Το όνειρο της Ευρώπης έχει περάσει, αλλά θα συνεχίσουμε με ψηλά τα κεφάλια. Παίξαμε για να σκοράρουμε στα πρώτα είκοσι λεπτά. Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν πέναλτι για εμάς αλλά τελικά ήταν υπέρ της ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη. Θα δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Είχα μόνο τρεις μέρες για να προπονήσω τους παίκτες. Ο χαρακτήρας μου είναι πως όταν χάνουμε, σηκώνουμε το κεφάλι γρήγορα. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, μπροστά στους φιλάθλους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ