aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΡούντκο: «Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή, θέλω εξάδα»

Ρούντκο: «Απολαμβάνω αυτή τη στιγμή, θέλω εξάδα»

Ο Αρτούρ Ρούντκο παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. τα βραβεία Stoiximan Golden Gloves 1ου Γύρου και Stoiximan Top Save της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο τερματοφύλακας της Πάφου δήλωσε παράλληλα:

«Σας ευχαριστώ για τις βραβεύσεις. Φυσικά είμαι ευτυχισμένος κι ευχαριστημένος για αυτό το επίτευγμα. Πέρυσι έλαβα πάλι τα Χρυσά Γάντια για τον δεύτερο γύρο. Φέτος για τον πρώτο γύρο. Επίσης για την απόκρουση χαίρομαι που έλαβα τις ψήφους όπως και γενικά όταν άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά μου».

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να λάβω αυτά τα βραβεία. Επίσης τους προπονητές και το προσωπικό για την υποστήριξή τους, ειδικά το Νίκο Κωνσταντινίδη, προπονητή τερματοφυλάκων μας, για την υποστήριξη και το πολύ σημαντικό και χρήσιμο έργο που επιτελεί».

Πως βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα;

«Φέτος, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο με ισχυρές ομάδες. Πάρα πολύ δύσκολο να μαντέψεις ποιος θα είναι πρωταθλητής, ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Γι’ αυτό απολαμβάνω αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος και θέλω να φτάσω στην εξάδα με την Πάφο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς και εκεί επικεντρώνω τη σκέψη μου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ