aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΡοτέισον με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, με το μυαλό στην Ομόνοια

Ροτέισον με την Ομόνοια 29ης Μαΐου, με το μυαλό στην Ομόνοια

Στη Λευκωσία θα βρεθούν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC, όπου θα αντιμετωπίσουν (19:00) στο Μακάρειο Στάδιο την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου. Μπορεί στο μυαλό των ανθρώπων της παφιακής ομάδας να φιγουράρει η… δίψα για πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που θα τους εξασφαλίσει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2022-23, ωστόσο μια διάκριση μέσω του Κυπέλλου δεν τους αφήνει αδιάφορους.

Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως ο Ντάρκο Μίλανιτς πρόκειται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον, ώστε να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες και ευκαιρίες σε άλλους, σε καμία περίπτωση δεν θέλει η ομάδα του να γνωρίσει τον πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού. Με δεδομένο το εξαιρετικό ξεκίνημα στη Β’ Κατηγορία της Ομόνοιας 29Μ, ο Σλοβένος τεχνικός δεν σκοπεύει να υποτιμήσει την αντίπαλο και έχει ήδη επιστήσει την προσοχή σε όσους θα αγωνιστούν.

Το βάθος και η πληθώρα επιλογών σε κάθε θέση, που διαθέτει η Πάφος FC, προσφέρουν στον τεχνικό της ομάδας την ευκαιρία να προβεί σε μαζικές αλλαγές, χωρίς να «χαμηλώσει» την ποιότητα της ομάδας του, έχοντας παράλληλα και στο πίσω μέρος του μυαλού του το δύσκολο ντέρμπι με την Ομόνοια την Κυριακή (21:00) στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική. Παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται μια δύσκολη τετράδα αγώνων στο πρωτάθλημα, αφού προηγήθηκαν τα ματς με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ