aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΡίχνουν χρήμα για πρωτοκλασάτους παίκτες

Ρίχνουν χρήμα για πρωτοκλασάτους παίκτες

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια στην Πάφος FC για τη νέα περίοδο. Μπορεί ακόμη να μην έχει κριθεί μαθηματικά η παραμονή στην Α’ κατηγορία, όμως, μετά τις τέσσερις τελευταίες νίκες όλοι νοιώθουν πιο άνετα. Υπάρχουν, άλλωστε, άλλες ομάδες που βρίσκονται σε δυσκολότερη βαθμολογική θέση και η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς πολύ δύσκολα μπορεί να μπλέξει σε περιπέτειες.

Ο Κροάτης τεχνικός θα είναι και του χρόνου στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, αφού υπάρχει ικανοποίηση για το έργο που επιτελεί. Οι ποδοσφαιριστές θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τρίτη και θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τον αγώνα της Κυριακής με την Δόξα. Αν η Πάφος FC κερδίσει θα ξεγνοιάσει μια και καλή και θ’ αρχίσει να… πλέκει τον ιστό για τη νέα σεζόν.

Οι Ρώσοι επενδυτές είναι πρόθυμοι να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φέρουν πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές. Αν υπήρχε κάτι αρνητικό στην περίοδο που διανύουμε είναι πως το ρόστερ ήταν ποσοτικό μικρό και αυτό φάνηκε στην πορεία, όταν υπήρξαν σημαντικές απουσίες. Επομένως στους στόχους που τέθηκαν είναι πέραν της ποιοτικής στελέχωσης να γίνει και καλύτερη αξιολόγηση των αναγκών που θα προκύψουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ