Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Πυρά» κατά Σα Πίντο: «Κάθε φορά που γύριζα, τον έβλεπα να κάνει χειρονομία - Δεν...

«Πυρά» κατά Σα Πίντο: «Κάθε φορά που γύριζα, τον έβλεπα να κάνει χειρονομία – Δεν του έσφιξα το χέρι»

«Πυρά» κατά του Ρικάρντο Σα Πίντο εξαπέλυσε ο προπονητής της Ντινάμο Σίτι, Ιλίρ Ντάγια μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Πάφος FC:

«Πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να δεχτεί συγχαρητήρια, γιατί είχαμε και προβλήματα με τη γρίπη και τις εποχιακές ιώσεις. Αλλά είχαμε και 2-3 άλλους παίκτες εκτός. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Πάφος που ήταν στο Champions League πέρυσι, με καλή ποιότητα και καλά οικονομικά. Με αυτό το πνεύμα θυσίας που έδειξαν οι παίκτες, έμειναν στο παιχνίδι. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ήμασταν ανώτεροι, φτάνοντας μέχρι το γκολ. Πληρώσαμε μια απροσεξία στην περίπτωση του πέναλτι, κάτι που για μένα δόθηκε εύκολα.

Ωστόσο, δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό, γιατί πιστεύω ότι τουλάχιστον ο Μπρούνο Ντίτα δεν έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα (χάνει τον επαναληπτικό), ο αρχηγός μπορεί να επικοινωνήσει με τον διαιτητή. Δεν μου φάνηκε δίκαιο. Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα, παρόλο που ξέρουμε ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολα στην Κύπρο. Αλλά ίσως βρούμε μια λύση για να πάμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό εκεί. Ελπίζουμε να κάνουμε κάτι ωραίο, αλλά ας το αφήσουμε στο γήπεδο.

Ο προπονητής της Πάφου; Δεν θέλω να σχολιάσω. Κάθε φορά που γύριζα το κεφάλι μου, τον έβλεπα να κάνει μια χειρονομία. Δεν του έσφιξα το χέρι για να είμαι ειλικρινής. Είμαστε συνάδελφοι, σε 90 λεπτά είμαστε αντίπαλοι, αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε καμία χειρονομία από την αρχή μέχρι το τέλος».

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ