aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΨηλά στη λίστα ο Ντούλουπ, αλλά...

Ψηλά στη λίστα ο Ντούλουπ, αλλά…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Την ερχόμενη εβδομάδα η Πάφος FC είναι πολύ πιθανόν να ανακοινώσει το νέο της «αφεντικό», αφού η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Λοράν Ντισό βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιους προπονητές. Ψηλά στη λίστα των γαλάζιων βρίσκεται ο 52χρονος Λευκορώσος κόουτς, Ολέγκ Ντούλουπ, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Καρπάτι τη Ουκρανίας.

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο έμπειρος τεχνικός έχει να διευθετήσει κάποια οικογενειακά θέματα. Αυτός είναι και ο λόγος, σύμφωνα με ουκρανικά δημοσιεύματα, που άφησε την Καρπάτι στα «κρύα του λουτρού», με τον ίδιο να δηλώνει μάλιστα πως «αμφιβάλλω ότι η ομάδα θα μπορούσε να με περιμένει μέχρι ότου λύσω τα προσωπικά προβλήματα».

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, ο Ντούλουπ θέλει να μετακομίσει για ένα μήνα στην Πολωνία, για να βοηθήσει τον γιο του στην εγκατάσταση (κέρδισε υποτροφία σε πανεπιστήμιο της χώρας), μιας και η γυναίκα του δεν μπορεί να το κάνει, αφού θα φύγει για τις ΗΠΑ για να είναι δίπλα στην κόρη τους που γέννησε πρόσφατα δίδυμα κοριτσάκια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ