aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΨάχνοντας τον αντι-Γιάνζα

Ψάχνοντας τον αντι-Γιάνζα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο παιχνίδι με τη Δόξα έχει συγκεντρώσει την προσοχή της η Πάφος. Μετά την ήττα που δέχθηκε στον τελευταίο της αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα είναι ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες και να διατηρήσει τις πιθανότητές της να παραμείνει ψηλά, για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται. Ο Λούκας Ελσνερ έχει δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο μπορεί να συνδυάσει το καλό θέαμα με την ουσία.

Με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί η νέα ομάδα, υπάρχουν αρκετές προοπτικές για το μέλλον. Πρόκειται για σύνολο που μπορεί να κερδίσει βαθμούς από οποιονδήποτε αντίπαλο (το έχει ήδη κάνει με Ομόνοια, ΑΕΛ και Ανόρθωση) και με την πάροδο του χρόνου να πάει ακόμη καλύτερα. Ο Σλοβένος προπονητής διέγνωσε κάποιες αδυναμίες στο τελευταίο παιχνίδι και στο διάστημα της διακοπής εργάστηκε για να τις εξαλείψει. Θα στηρίξει και πάλι πολλά στο αμυντικό δίδυμο με τους Γκουλόν και Ντομίνκεζ, ενώ περιμένει περισσότερα από τον Μπρουλς στο οργανωτικό κομμάτι. Μέχρι τη Δευτέρα θα αποφασίσει και ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του «κιτρινισμένου» Έρικ Γιάντα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ