aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠρώτη γεύση θετική για την Πάφος FC

Πρώτη γεύση θετική για την Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η πρώτη εικόνα της Πάφος FC είναι θετική, όχι τόσο γιατί πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο αλλά γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές έδειξαν με το «καλημέρα» πως διαθέτουν τα εφόδια για να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο βαθμός που πήρε, η εμφάνιση και η αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών να μη χαθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, ήταν στοιχεία που δείχνουν πως η παφιακή ομάδα μπορεί να έχει καλή πορεία.

Οι Ανγκούλο, Μπεριγκόν και Νέμετς, μπορούν να βάλουν δύσκολα σε οποιοδήποτε αντίπαλο, ενώ και στην άμυνα φαίνεται πως οι Καρώ, Γιαννούλης, Χολτ, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η νέα ομάδα «χτίζεται» σε στέρεες βάσεις και στα έμπειρα χέρια του Στίβεν Πρέσλι.

Από το περσινό ρόστερ, μόνο ο Μπεριγκόν ήταν «παρών» στο πρώτο παιχνίδι. Ο Σκωτσέζος προπονητής πήρε «σκούπα». Διατηρήθηκαν και οι Κόπριβετς, Ντόβμπνια, οι οποίοι τη δεδομένη στιγμή είναι τραυματίες. Ο πρώτος, μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας του προβλήματός του ίσως και να αποτελέσει παρελθόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ