aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠρότεινε παίκτες που ξέρει ο Ζέλικο Κόπιτς

Πρότεινε παίκτες που ξέρει ο Ζέλικο Κόπιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πάφος FC είχε μεγάλο όπλο της την ομαδικότητα και την αγωνιστική πειθαρχία που επέβαλε ο Ζέλικο Κόπιτς, όμως για να πετύχει όσα κατάφερε την τρέχουσα περίοδο τα οφείλει και στην προσωπικότητα που ανέδειξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές της.

Ο Νέμετς, ο Ράσιτς, ο Ζίβουλιτς, ο Κουλς και ο Σιρόκ έβγαζαν μάτια με τις εμφανίσεις τους. Και οι πέντε, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν και στη νέα περίοδο. Ήταν εκπληκτικές οι εμφανίσεις τους και στην παφιακή ομάδα νιώθουν τυχεροί που είχαν στις τάξεις τους τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Η νέα περίοδος επιφυλάσσει νέες προκλήσεις και ο στόχος είναι να διπλασιαστούν οι ποδοσφαιριστές με ικανότητες και προσωπικότητα. Ήδη, ο Κόπιτς μεταβίβασε στους Ρώσους επενδυτές σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα τους. Μάλιστα ο Κροάτης έχει προτείνει και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, τους οποίους γνωρίζει. Στη λήξασα αγωνιστική περίοδο ο προϋπολογισμός άγγιξε τα πέντε εκατομμύρια ευρώ και στα ίδια περίπου επίπεδα θα κυμανθεί και για τη νέα.

Ορίστηκε χρονοδιάγραμμα με πενταετές πλάνο, όμως, με σωστή οργάνωση και στελέχωση, η ομάδα της Πάφου μπορεί να φτάσει πιο νωρίς σε μεγάλη διάκριση. Βέβαια, ξέχωρα από την ενίσχυση, σοβαρό θέμα είναι και η βοήθεια που θα έχει στην επόμενη σεζόν το συγκρότημα των γαλάζιων από τον κόσμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ