aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠροτάθηκε και αρέσει ο Λέιτε (vid)

Προτάθηκε και αρέσει ο Λέιτε (vid)

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στην Πάφος FC προτείνονται πολλοί ποδοσφαιριστές και κάποιοι από αυτούς μπαίνουν στην κατηγορία «αρέσει». Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy, συγκαταλέγεται ο Μπρούνο Λέιτε.

Κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι, είναι 26 ετών, γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα, αλλά από νεαρή ηλικία βρίσκεται στη Νορβηγία.

Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος (8άρι), αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και στις άλλες δύο θέσεις του άξονα (κόφτης, δεκάρι), καθώς και στα άκρα.

Σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στη Σκέιντ 2 του Όσλο, για δύο χρόνια όμως έπαιρνε συμμετοχές και στην ανδρική ομάδα. Ακολούθως πήρε «προαγωγή» για την πρώτη ομάδα και το καλοκαίρι του 2017 μετεγγράφηκε στη Χαουγκεσούντ, στην οποίαν ανήκει έως σήμερα.

Μάλιστα, στο εν εξελίξει νορβηγικό πρωτάθλημα, που βρίσκεται στην 7η αγωνιστική, έγραψε τέσσερις συμμετοχές (δύο βασικός και άλλες τόσες αλλαγή).

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τον Μπρούνο Λέιτε:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ