aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠροτάθηκαν Πάμπος Χριστοδούλου και Δημήτρης Ιωάννου

Προτάθηκαν Πάμπος Χριστοδούλου και Δημήτρης Ιωάννου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι κοντά στην πρόσληψη νέου προπονητή η Πάφος FC, χωρίς όμως να υπάρχει βιασύνη. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας το ψάχνουν και μεταξύ των ονομάτων που προτάθηκαν είναι και αυτά των Πάμπου Χριστοδούλου και Δημήτρη Ιωάννου. Από το γραφείο Τύπου το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι πως στη λίστα βρίσκονται και ξένοι, αλλά και Κύπριοι.

Οι γαλάζιοι της Πάφου, μετά την αποχώρηση του Στίβεν Πρέσλι, χρειάζονται ένα δυνατό σοκ και αυτό πιστεύουν μπορεί να γίνει με έναν προπονητή που θα αξιοποιήσει το έμψυχο δυναμικό. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, μάλιστα κάποιες ομάδες, ενόψει της δεύτερης μετεγγραφικής περιόδου γλυκοκοιτάζουν κάποιους.

Διαβάστε επίσης: Πρέσλι: Μάς άφησε «κληρονομιά» τον… τσακωμό με τον Δώνη (vids)

Στην Πάφο όμως είναι σίγουροι πως η ομάδα τους θα ανακάμψει με ένα νέο προπονητή. Ο Πρέσλι δεν ήταν φέτος αυτό που γνώρισαν πέρσι, τα τσούγκρισε νωρίς και με κάποιους ποδοσφαιριστές και το κλίμα στράβωσε. Το είπε άλλωστε με εύσχημο τρόπο και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ομάδας, Πέτρος Μελαΐσης: «Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαμε. Θα γίνει καλή επιλογή και θα διαχειριστεί πλήρως το ρόστερ. Η Πάφος έχει τις δυνατότητες φέτος. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί έχουμε καλό ρόστερ».

Διαβάστε επίσης: Η επίσημη απάντηση για τον Κετσπάγια

Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος και δεν θα τα παρατήσουν. «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φέρουμε στην ομάδα έναν προπονητή, που θα εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές μας. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και είμαστε σίγουροι πως στο τέλος θα δικαιωθούμε», δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Πέτρος Μελαΐσης, ο οποίος τόνισε πως επικρατεί αισιοδοξία για τη συνέχεια, γιατί πιστεύουν στο ρόστερ που διαθέτουν.

Διαβάστε επίσης: «Παίζει» και του Πάμπου!

«Έχουμε αρκετά ονόματα ενώπιόν μας. Μας έχουν προταθεί αρκετοί προπονητές. Υπάρχει ένας μακροσκελέστατος κατάλογος. Θα ποντάρουμε σε όνομα που θα μπορεί να διαχειριστεί το ποιοτικό μας ρόστερ. Είναι θετικό που έχουμε και τη διακοπή. Γρήγορα και επιλεκτικά θα γίνει η κίνηση», κατέληξε ο Πέτρος Μελαΐσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ