aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠρόταση στον Μπέριγκοντ

Πρόταση στον Μπέριγκοντ

Μετά την απόκτηση του Ρώσου αμυντικού μέσου Ντιμίτρι Τορμπίνσκι, στην Πάφος FC υπάρχει ενδιαφέρον για τον 29χρονο Γάλλο επιθετικό Κέβιν Μπέριγκοντ, που ανήκει στην Μονπελιέ. Η παφιακή ομάδα έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον γαλλικό σύλλογο, η οποία εξετάζεται. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μπέριγκοντ είχε 7 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Μονπελιέ.

Κάνει «κόρτε» σε Γάλλο επιθετικό!

Από εκεί και πέρα, η προσοχή έχει πάει αποκλειστικά στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για σημαντικό ματς, από εκείνα που χαρακτηρίζονται έξι βαθμών. Ο προπονητής Λούκα Έλσνερ δεν άφησε σε ησυχία τους ποδοσφαιριστές του τις τελευταίες μέρες. Από ορισμένους έχει πολλά παράπονα, από την άλλη όμως τους εμπιστεύεται και πιστεύει πως μπορούν για περισσότερα.

Εκεί εστιάζει την προσοχή του ο προπονητής της Πάφος FC

Το 2017 ήταν σχετικά καλό για την Πάφος FC, όχι μόνο γιατί ανέβηκε κατηγορία, αλλά και σε πείσμα όσων την ήθελαν να μην έχει πολλές πιθανότητες παραμονής, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και αξιοποιεί όσο καλύτερα γίνεται τις πιθανότητές της να κερδίζει βαθμούς από όλους.

Είχε και καλές εμφανίσεις, όσο και μέτριες, αλλά και άσχημες. Αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό για ένα σύνολο, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά αγωνίζονταν μαζί. Οι 20 βαθμοί που έχει μαζέψει αποτελούν καλή συγκομιδή, όμως για να νιώθουν καλύτερα, χρειάζονται και άλλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ