aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠροτάσεις για Νέμετς από Κύπρο και εξωτερικό

Προτάσεις για Νέμετς από Κύπρο και εξωτερικό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απομένει άλλο ένα παιχνίδι για την Πάφος FC, το αυριανό με τον Ερμή στη Λάρνακα, όμως η προσοχή είναι περισσότερο στον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης περιόδου. Λήγει το συμβόλαιο του Ανγούλο, έχει αποχωρήσει ο Μολ, ενώ ο Καρώ αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Απόλλωνα και επιστρέφει στο Κολόσσι. Είναι άγνωστο τι θα γίνει με τον Νέμετς, ο οποίος ναι μεν δεσμεύεται με συμβόλαιο για τη νέα περίοδο, όμως τα πάντα είναι ρευστά. Ο Σλοβάκος επιθετικός έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, τόσο της Κύπρου όσο και του εξωτερικού, γεγονός που περιπλέκει την κατάσταση.

Την πόρτα εξόδου θα διαβούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, όμως οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι περισσότεροι από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό θα συνεχίσουν και στη νέα περίοδο. Στην παφιακή ομάδα στοχεύουν να αυξήσουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Για μεγάλο διάστημα, ο Ζέλικο Κόπιτς είχε περιορισμένες λύσεις, καθώς προέκυψαν τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι’ αυτό πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να αυξήσει ποσοτικά το ρόστερ για να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας σεζόν. Η αγωνιστική περίοδος 2018/19 αφήνει πίσω της σημαντικές εμπειρίες και «οπλισμένοι» με αυτές στην Πάφος FC θα προσπαθήσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω για του χρόνου.

Κίνητρο η πρωτιά στα γκολ

Ο Άνταμ Νέμετς θα έχει αύριο την ευκαιρία, κόντρα στον Ερμή, να πετύχει γκολ και να πάρει κεφάλι στον πίνακα των σκόρερ. Αυτό είναι το μοναδικό κίνητρο που απομένει στην παφιακή ομάδα, πριν μπουν οι ποδοσφαιριστές της σε περίοδο διακοπών. Ακόμη και ένα γκολ να σημειώσει ο Σλοβάκος, θα είναι πολύ κοντά στο να πάρει αυτός το «χρυσό παπούτσι» στη δύση της καριέρας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ