aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠροσεχώς ανακοινώσεις

Προσεχώς ανακοινώσεις

Ακόμη λίγη υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Πάφος FC. Η ομάδα θα στελεχωθεί πλήρως, με στόχο να είναι ανταγωνιστική και ισχυρή για να σταθεί αντάξια στη Α’ Κατηγορία και ν’ ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Λοράν Ντιζό βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές, ενώ σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση των γαλάζιων, έχει αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες μας, μάλλον θα είναι Ρώσος.

Η προετοιμασία της Πάφος FC θα γίνει περί τα τέλη Ιουνίου και το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στη Λετονία και την Αυστρία, εκεί όπου η ομάδα θα δώσει και φιλικά παιχνίδια.

Το διάστημα που η ομάδα θα απουσιάζει στο εξωτερικό, είναι προγραμματισμένες να αρχίσουν και οι εργασίες για ανακαίνιση και αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου «Νάσος Κωνσταντίνου», το οποίο θα στεγάζει τη Α’ ομάδα αλλά και την ακαδημία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ