aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Προνόμιο» για τους οργανωμένους

«Προνόμιο» για τους οργανωμένους

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5, με την οποία ενημερώνει ότι αποφασίστηκε από κοινού με τη διοίκηση ότι όσοι είναι μέλη του ΣΥ.ΦΙ θα έχουν το προνόμιο να εξασφαλίσουν το εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 130 ευρώ αντί 180 ευρώ που είναι η αρχική τιμή.

Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από συνάντηση του Δ.Σ του ΣΥ.ΦΙ με αντιπροσωπεία της ομάδας και του τμήματος Μάρκετινγκ της Πάφος FC, αποφασίστηκε από κοινού ότι όσοι είναι μέλη του ΣΥ.ΦΙ θα έχουν το ΠΡΟΝΟΜΙΟ να εξασφαλίσουν το εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 130 ευρώ αντί 180 ευρώ που είναι η αρχική τιμή.

Με την ενέργεια αυτή του συνδέσμου και της διοίκησης της ομάδας, ενισχύεται οικονομικά τόσο η ΘΥΡΑ 5 (δημιουργία οικήματος του ΣΥ.ΦΙ) όσο και η Πάφος FC (αγορά εισιτηρίου διαρκείας). Επίσης στέλλουμε μήνυμα ότι ΣΥ.ΦΙ και διοίκηση θα συνεργαστούν με μοναδικό γνώμονα το κάλο της ομάδας.

Να διευκρινίσουμε ότι για να δικαιούται κάποιος την έκπτωση, θα πρέπει πρώτα να εγγραφεί μέλος του ΣΥ.ΦΙ και να έχει εξοφλήσει την χρονιαία συνδρομή του, που ανέρχεται στα 50 ευρώ. Για περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορείτε να καλέσετε στο 99123992

Υ.Γ: Ένα όνειρο πολλών ετών είναι κοντά να γίνει πραγματικότητα. Το σπίτι-οικημά του ΣΥ.ΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5 ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΥΡΑ 5!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ