aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠρώην «Παφίτης» αναλαμβάνει τον Πλατανιά

Πρώην «Παφίτης» αναλαμβάνει τον Πλατανιά

Ο Χουάν Εμανουέλ Ρόκα Κάσες είναι ο νέος προπονητής του Πλατανιά που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Παράσχο. Ο Ισπανός τεχνικός έχει θητεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει εργαστεί στον Πανθρακικό και τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ ήταν προπονητής της Πάφου τη σεζόν 2015-16. Ο Ρόκα υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά:

«H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Ισπανό τεχνικό Χουάν Εμανουέλ Ρόκα Κάσες. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου 1976 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε εργάστηκε στη Seinäjoki, ομάδα πρώτης κατηγορίας Φινλανδίας, όπου είχε απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Ρόκα εργάζεται στην Ελλάδα, καθώς τη σεζόν 2013-14 βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου στην Football League (16-4-3). Την επόμενη σεζόν ανέλαβε τον Πανθρακικό στην Super League, με απολογισμό 10 νίκες, 7 ισοπαλίες και 10 ήττες. Από την ομάδα της Κομοτηνής αποχώρησε την επόμενη χρονιά και συνέχισε την καριέρα του στην Κύπρο, όπου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Πάφου. Η συμφωνία με τον κ.Ρόκα είναι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ