aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠροεδρικές αποκαλύψεις στον Active

Προεδρικές αποκαλύψεις στον Active

Στον Active και στην εκπομπή «Passing Game» μίλησε ο πρόεδρος της Πάφου, Χρήστος Γλυκής.

Για τις μετεγγραφές: «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει στασιμότητα, είμαστε σε επαφή. Το επιτελείο το χειρίζεται σωστά, όταν κρίνουμε ότι πρέπει να κλείσουμε κάποιον παίχτη, θα τον κλείσουμε. Δεν θα κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις».

Για τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, Τζον Μπόστοκ: «Έχει προταθεί, τον είδαμε θετικά από’ κει και πέρα είναι θέμα οικονομικό. Δεν το βλέπω να κλείνει σύντομα, μπορεί να κλείσει το Καλοκαίρι. Για τον Ιανουάριο δεν το βλέπω, δεν είμαστε κοντά».

Για τον Ρούντ Μπόιμανς: «Μας ενδιαφέρει, τα έχουμε βρει οικονομικά, αντιμετωπίζει όμως πρόβλημα στον αστράγαλο και αν αυτό το πρόβλημα δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας θα έρθει για δοκιμαστικά. Περιμένει τα αποτελέσματα κάποιων δικών του εξετάσεων. Η αποχή του μας έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις, του ζητήσαμε να δούμε την φυσική του κατάσταση και το δέχτηκε».

Για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή: «Επιθυμούμε να ενισχυθούμε με δύο επιθετικούς».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα μας δείχνει ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία και οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό και για τη νέα σεζόν».

Αν υπάρχει στήριξη στον προπονητή: «100%. Δεν υπάρχει θέμα Έλσνερ. Χαίρει άκρας εκτίμησης από το Δ.Σ. Μας έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ