aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠροχωρά ο σχεδιασμός, αλλά εισέπραξε και κάποια «όχι»

Προχωρά ο σχεδιασμός, αλλά εισέπραξε και κάποια «όχι»

Μετά τον Ρούντκο, τον Πανός και τον Βαλεριάνο (φωτό), ο προγραμματισμός στην Πάφο συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα υλοποιηθούν όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί. Οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους είναι σε καλό δρόμο και το πιο πιθανό είναι πως μέχρι τις 10 του μήνα θα έχουν κλείσει πολλά θέματα που αφορούν στο έμψυχο δυναμικό.

Κάποιες περιπτώσεις ξεκινούν από μηδενική βάση, καθώς ορισμένοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαν επαφές οι άνθρωποι της παφιακής ομάδας έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες.

«Είμαστε σε επαφές με τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν και με κάποιους είμαστε κοντά. Σιγά-σιγά θα πρέπει να στελεχώνεται η ομάδα με περισσότερους ποδοσφαιριστές. Είναι έτοιμο και το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας, η οποία θα γίνει εξ ολοκλήρου στην Πολωνία και θα χωριστεί σε δύο στάδια», δήλωσε στο «Goal», ο εκπρόσωπος Τύπου Πολύβιος Παλιούρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ