aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠρέπει να μάθει να ζει και με τις απουσίες

Πρέπει να μάθει να ζει και με τις απουσίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι τραυματισμοί και οι απουσίες ήταν ένας παράγοντας που πήρε πίσω βαθμολογικά την Πάφος FC, όμως είναι και αυτά τα απρόοπτα μέρος της πορείας μιας ομάδας στο πρωτάθλημα. Με τον Εθνικό, πλην των γνωστών απουσιών, έμεινε έξω και ο Φιλιώτης λόγω ίωσης, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΛ.

Κάνουν αγώνα δρόμου οι Τόρες και Σακό, με την ελπίδα πως θα προλάβουν, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι ο Βαλεριάνος, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο προηγούμενο ματς και οι Πανός και Νέμετς που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών. Με απουσίες ή χωρίς αυτές η ομάδα της Πάφου θα παραταχθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Τσίρειο, με στόχο το «διπλό». Ο Ζέλικο Κόπιτς γνωρίζει καλύτερα και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και σε ποιους μπορεί να στηριχθεί. Βέβαια ενόσω χάνει βαθμούς από ομάδες που θεωρούνται του ίδιου βεληνεκούς, είναι λογικό να υπάρχει και μια μουρμούρα.

Γι’ αυτό και λαμβάνει τα μέτρα του, για να παρουσιάσει μια ομάδα που θα έχει απαιτήσεις απέναντι στην ΑΕΛ. Κόντρα στον Εθνικό, είχε και καλές στιγμές, όμως θα μπορούσε και να έχανε και η κατάσταση να ήταν χειρότερη. Αν όμως παρουσιαστεί συνεπής, στα παιχνίδια που ακολουθούν όλα θα είναι καλύτερα για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ