aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠολλά τα «πρέπει» στην Πάφος FC, πέραν του θέματος με τον προπονητή

Πολλά τα «πρέπει» στην Πάφος FC, πέραν του θέματος με τον προπονητή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ψάχνουν για προπονητή στην Πάφος FC, αλλά δεν ξεχνούν πως έχουν πολύ δύσκολο στη Λευκωσία. Ο Τζέρεμι Στιλ έχει την ευθύνη για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και μετά την αυριανή προπόνηση θα αποφασίσει με ποιους θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πάντσεον, δεν υπολογίζεται λόγω καρτών ενώ ο Σακό που αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση, αισθάνεται καλύτερα και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα. Λογικά θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικήσει και ο Τόρες. Ο Πανός θα είναι παρών και μαζί με τους Σιρόκ, Αραγιούρι και Λαφράνς θα αποτελέσουν την αμυντική γραμμή.

Η ομάδα καλείται να αντεπιτεθεί, να πατήσει γερά στα πόδια και να παρουσιαστεί πιο δυνατή. Οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, εμφανίζονται πλέον έτοιμοι για την αντεπίθεσή τους. Χρεώθηκαν πολλά στον προηγούμενο προπονητή Ζέλικο Κόπιτς, όμως εδώ και τρεις εβδομάδες οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν, οπότε το βάρος πέφτει στους ώμους  των ποδοσφαιριστών.

Ο προϋπολογισμός της ομάδας είναι από τους πιο ψηλούς στο πρωτάθλημα και λογικό είναι να υπάρχουν απαιτήσεις. Αν συνέλθουν άπαντες και ταυτόχρονα προσληφθεί προπονητής που θα εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές, τότε είναι πιθανό να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για αντεπίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ