aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠοιος παίρνει σειρά μετά τον Λουλίνια...

Ποιος παίρνει σειρά μετά τον Λουλίνια…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Λουλίνια ανακοίνωσε η Πάφος FC. Ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος αποκτήθηκε ως ηχηρό όνομα και υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες προς το πρόσωπό του, όμως δεν κατάφερε να δικαιώσει όσους πίστεψαν σε αυτόν. Στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στην Πάφος FC αγωνίστηκε σε 20 αγώνες και πέτυχε δύο γκολ.

Κατά τα άλλα, ένα αγιασμό εδώ και τώρα τον χρειάζεται η Πάφος FC. Δεν έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα, με τον Νέμετς, τον Φυλακτού και τον Βα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα, στις απώλειες προστέθηκε και ο Πάντσεον. Κατά συνέπεια, η ομάδα της Πάφου θα πάει λαβωμένη αύριο στη Λευκωσία για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Μετά τη φυγή του Λουλίνια, εξακολουθούν να είναι εκτός πλάνων του Τόρες, Σάνι, Μπεριγκόν και Ράσιτς. Εκτός, λόγω καρτών θα είναι στο αυριανό παιχνίδι ο Αντωνίου με τον Βαλεριάνο. Από τους ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τη σεζόν, εκτός πλάνων για τον υπόλοιπο της σεζόν έμειναν και οι Βαρέλα – Ιμπραχίμ. Είναι και η αρνητική διάθεση του Λαφράνς, που υποχρεώνει τους ανθρώπους στην ομάδα της Πάφου να κάνουν σκέψης διακοπής της συνεργασίας τους. Ο διεθνής ξεκίνησε με την Πάφος FC (σημείωσε και το νικητήριο στο 2-1 επί της Ομόνοιας στον α’ γύρο), όμως μετά από μια σειρά άτυχων αποτελεσμάτων, κατακρίθηκε έντονα.

Ο Κάμερον Τόσακ ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο με τις απουσίες να είναι μαζεμένες, όμως η ουσία δεν είναι εκεί, αλλά στο γεγονός, πως έγινε κακός προγραμματισμός το καλοκαίρι και όλοι οι πολυδιαφημιζόμενοι που αποκτήθηκαν δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν. Οι πιο πολλοί ήλθαν στο τέλος της προετοιμασίας και αυτό φάνηκε από την ανετοιμότητα και τους τραυματισμούς που είχαν. Στην παφιακή ομάδα κινούνται  για την απόκτηση δύο – τριών ποδοσφαιριστών, όμως θέλουν να είναι σίγουροι για τις κινήσεις που θα κάνουν. Η κατάσταση πάντως δεν είναι ρόδινη και χρειάζονται άμεσα και επιτυχίες για να διορθωθεί και η ψυχολογία όλων στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ