aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Ποιο λιθαράκι; Την… Πέτρα του Ρωμιού έβαλε ο Ντεσό»

«Ποιο λιθαράκι; Την… Πέτρα του Ρωμιού έβαλε ο Ντεσό»

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Πάφος FC, Λοράν Ντεσό, έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στο σύλλογο και το πιο σημαντικό είναι οι πολύ καλές επιλογές παικτών που έγιναν. Πρόσφατα, για λόγους που δεν έγιναν γνωστοί, οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της παφιακής ομάδας αποφάσισαν την αποδέσμευσή του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου Χρίστο Γλυκύ, ο οποίος μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) ακόμη δεν υπάρξει οριστική κατάληψη στο θέμα, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην αποδεσμευτεί ο Γάλλος.

«Δεν είναι οριστικό όσο κι αν ακούγεται τελειωμένο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν μπορεί να πληρώσει το μάρμαρο ένα άτομο που έχει προσφέρει πολύ σε αυτή την ομάδα. Ούτε σημαίνει γενικά πως πρέπει να φύγει κάποιος. Εγώ θα το πω χαρακτηριστικά: Ο Λοράν Ντεσό δεν έβαλε απλώς το λιθαράκι του στην ομάδα. Έβαλε την… Πέτρα του Ρωμιού. Και δεν το λέω επειδή εγώ τον έφερα στην ομάδα, απλά ξέρω τι έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα και γνωρίζω κάποια πράγματα για τα οποία από τη θέση που είμαι μπορώ να εκφέρω άποψη», είπε αρχικά.

Ακολούθως πρόσθεσε: «Οπωσδήποτε θέλω να μείνει. Έχει προσφέρει πολύ. Οι πλείστοι βασικοί παίκτες είναι επιλογές δικές του. Είναι άνθρωπος που έχει κοπιάσει, ξέρει να κρατά ισορροπίες, δουλεύει σκληρά. Για κάποια εξωγηπεδικά θέματα, διεργασίες και συζητήσεις, τη ζωή και διαβίωση των ανθρώπων που ήρθαν εδώ να παίξουν μπάλα και που έχουμε φέρει από πολλές χώρες, ο Λοράν έχει δουλέψει σε πάρα πολύ καλή βάση και αυτός τους έφερε σε μία πολύ καλή ισορροπία. Επαναλαμβάνω δεν του αξίζει να πληρώσει το μάρμαρο. Θα προσπαθήσω από τη θέση μου να ισορροπήσω την κατάσταση. Να αλλάξουν άποψη οι Ρώσοι, οι οποίοι για κάποιους άλλους λόγους πήραν την απόφαση. Αν δεν δεχτούν, θα τον ευχαριστήσουμε και θα του ευχηθούμε να πάει στο καλό. Οι λόγοι που οι Ρώσοι αποφάσισαν να τον διώξουν, θα αναφερθούν σε περίπτωση διαζυγίου».

«Πέντε μέρες μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, τον απόηχο με τις δηλώσεις και λοιπά, δεν πρόλαβαμε να καταλαγιάσουμε και ήρθε αυτό το πρόβλημα με τον Ντεσό. Το αγωνιστικό μέρος έμεινε εκτός της πρώτης γραμμής της επικαιρότητας και προσπαθούμε να μην επηρεαστούν οι παίκτες μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το τρίποντο με τη Δόξα. Πέραν των Ντομίνγκες και Όριτς, οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή», κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ