aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠήγε να πάρει Κουλ(ς) «διπλό», αλλά ο Φλόρες εί(Χ)ε άλλη άποψη! (video)

Πήγε να πάρει Κουλ(ς) «διπλό», αλλά ο Φλόρες εί(Χ)ε άλλη άποψη! (video)

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο «έσπασαν καρδιές», με ανατροπές και έξι γκολ (τέσσερα στο πρώτο μέρος), Αλκή Ορόκλινη και Πάφος FC, αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Η παφιακή ομάδα κρατούσε τη νίκη μέχρι το 93′, όμως ο Φλόρες κατάφερε να ισοφαρίσει στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και να… σώσει την παρτίδα.

Στο 32’ ο Ανγούλο με ασύλληπτο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ η απάντηση της Αλκής όχι μόνο ήταν άμεση, αλλά μέσα σε χρόνο ντετέ, η ομάδα του Κώστα Σακκά έφερε τα κάτω-πάνω. Στο 35’ ο Σπόλιαριτς ισοφάρισε με σουτ εντός περιοχής και στο 39’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έκανε το 2-1, με πλασέ από αριστερά.

Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς ανέβασε απόδοση και πέντε λεπτά αργότερα, στο 44′, σκόραρε με κεφαλιά του Καρώ μετά από ασίστ του Ανγούλο κι σοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στον ανασταλτικό τομέα, αλλά τα γκολ δεν έλειψαν. Η Πάφος, της οποίας ήταν η σειρά να κάνει την ανατροπή, με τον Κουλς (δυνατό σουτ από κοντά) στο 76’ έκανε το 3-2. Οι φιλοξενούμενοι, όμως δεν υπολόγιζαν στον Φλόρες, ο οποίος σε… ρόλο ξενοδόχου στο 90’ + 3, με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-3 που ήταν και το αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Κώστα Σακκά μετράει πλέον 15 βαθμούς, ενώ η παφιακή ομάδα παραμένει στον πυθμένα της βαθμολογίας με 8, μετά από την αφαίρεση έξι βαθμών από την απόφαση στην ένσταση της ΑΕΚ και την κατοχύρωση του αγώνα με 3-0 σε βάρος της (εκκρεμεί η απόφαση στην έφεση των γαλάζιων).

Αλκή Ορόκλινη (Κώστας Σακκάς): Πάρντο, Κυπριανού, Σερφά, Φλόρες, Σταρόκιν, Σταύρου (79′ Τριμπό), Σπόλιαριτς, Ακόστα (79′ Τραϊτσέφσκι), Ιβάν Κάρλος, Μπελαμεϊρι, Γκαντάτσια (90′ Ηλία).

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Μολ, Ανγούλο, Καρώ, Χολτ, Κουλς, Ζάντερ, Μπαγκάαρντ, Ζίβουλιτς, Λελιούχιν (32′ Φιλιώτης), Νέμετς (86′ Ντόβπνια), Ρακέλς (90′ + 3 Λουλίνια).

Σκόρερ: 35′, 40′ Σπόλιαριτς, 93′ Φλόρες / 32′ Aνγούλο, 44′ Καρώ, 76′ Koυλς.

Κίτρινες: Κυπριανού, Ακόστα / Ζίβουλιτς, Χολτ, Νέμετς, Φιλιώτης (3η), Κουλς.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου.

Α’ βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Β’ βοηθός: Τηλέμαχος Τηλεμάχου.

Τέταρτος: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ