«Πήγαιναν καλά οι δουλειές των Ρώσων στην Πάφο και υποψιάστηκα ότι…»

Δηλώσεις από τον Ζντένεκ Φόλπρεχτ...

Κάποιους από τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Πάφος FC και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στη Ζλιν της Τσεχίας, εξήγησε ο Ζντένεκ Φόλπρεχτ, μιλώντας σε Μέσo πατρίδας του (εδώ η συνέντευξη).

Αν παραχωρήθηκε λόγω των μεγάλων επενδύσεων που έγιναν από τους Ρώσους ιδιοκτήτες της Πάφου, είπε: «Όχι, όχι. Στο τέλος του Αυγούστου μου είπαν ότι δεν θα είχα θέση στις διαθέσιμες θέσεις των ξένων και άρχισα να κοιτάζω για νέα ομάδα. Δεν θα ήθελα να ήμουν εκεί χωρίς να αγωνίζομαι. Πρώτα ενδιαφέρθηκε ήταν ένας σύλλογος από το Βέλγιο, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Κοιτάζαμε με τον μάνατζέρ μου μέχρι το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου. Ήθελα να πάω στην Τσεχία και τελικά τα κατάφερα».

Και πρόσθεσε: «Η κατάσταση άλλαξε ολοκληρωτικά για μένα. Πέρσι έπαιξα όλη τη χρονιά, ήμουν ακόμη και ο αρχηγός. Αλλά η Κύπρος δεν είναι ένας μόνιμος προορισμός. Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν πολύ καλά. Από την περσινή χρονιά, μόνο ο Νέμετς έμεινε στην ομάδα (σ.σ. έμειναν άλλοι 2-3). Ακόμη και αυτός δεν έχει σίγουρη θέση. Πέρσι τερματίσαμε 8οι και η διοίκηση το αξιολόγησε ως αποτυχία. Επίσης, οι δουλειές των Ρώσων ιδιοκτητών της Πάφου τα πάνε πολύ καλά και έτσι έφεραν αρκετούς σημαντικούς παίκτες στην ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ και την Ισπανία. Εκεί άρχισα να υποψιάζομαι ότι θα έφευγα».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ