aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠιεσμένοι και οι δύο

Πιεσμένοι και οι δύο

Νίκη και μόνο νίκη είναι ο στόχος του Ερμή στη σημερινή αναμέτρηση με την Πάφο στο ΓΣΖ. Μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι οι μαυροκόκκινοι βλέπουν το τρίποντο σαν μονόδρομο. Τον ίδιο στόχο έχει όμως και η νεοφώτιστη, η οποία μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο διανύει περίοδο κάμψης και θέλει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Καϊάφας, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Νταμσέφσκι και Πατσέκο, οι οποίοι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Εκτός δράσης είναι και ο τραυματίας Άλεξ Κωνσταντίνου. Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, δεξιός μπακ ο Ψάλτης, αριστερός ο Τσίνα και κεντρικοί αμυντικοί οι Ιμερέκοφ και Ταραλίδης. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Θεοδώρου, Μαρτίνιουκ και Ζαχάρια. Στα «φτερά» ο Εμεγκάρα και πιθανόν ο Σανδραβέλλης, εκτός αν πάρει θέση βασικού ο Κέζος και παίξει στα άκρα της επίθεσης ο Μαρτίνιουκ. Στην κορυφή θα κινείται ο Τσούμου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ο Μοντέιρο (ανακοινώθηκε και εγγράφηκε) αλλά και ο Μπάουμαν που έχει επανεγγραφεί στο ρόστερ.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Λούκα Έλσνερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ζαχαρίου και Δημοσθένους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, με τους Γκαμπόφς και Γιάνζα να είναι στα άκρα της άμυνας. Ο Γκουλόν, με τον Ντομίνγκες θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, με τους Φυλακτού, Ρόγκουλιτς, Μοστέφα και Μπρουλς να αποτελούν την τετράδα στη μεσαία γραμμή, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σικόρσκι με τον Ντεούλ (χωρίς να αποκλείεται να πάρει τη θέση ενός από τους δύο ο Καμαρά). Ο Ερμής θα κάνει άλλες δύο μετεγγραφές, μετά την προσθήκη των Μοντέιρο και Μπάουμαν. Η μία θα αφορά σέντερ φορ και μάλιστα υπάρχουν προχωρημένες επαφές, ενώ η άλλη κίνηση θα αφορά είτε εξτρέμ είτε μέσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ