aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠετυχημένη ούτως ή άλλως

Πετυχημένη ούτως ή άλλως

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακόμη και αν δεν καταφέρει η Πάφος FC να περάσει στον τελικό του κυπέλλου, που είναι ο μεγάλος στόχος της, η σεζόν πάλι θα είναι πετυχημένη. Μετά την επιστροφή στην Α’ κατηγορία, υπήρχαν τα ερωτηματικά σε ό,τι αφορά τη στελέχωση και το ενδιαφέρον που θα έδειχνε ο κόσμος της ομάδας.

Η πορεία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αν και όπως αποδείχθηκε θα ήταν προς όφελος της ομάδας, να αποχωρούσε πιο νωρίς ο προηγούμενος προπονητής, Λούκα Έλσνερ. Με τον Στίβεν Πρεσλι, η παφιακή ομάδα παρουσίασε πολύ καλά στοιχεία φέροντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων.

Αυτό που μένει ανεξάρτητα σε ποια θέση θα τερματίσει ή αν θα κατακτήσει το κύπελλο, είναι να παρουσιαστεί πιο απαιτητική στην επόμενη σεζόν. Ήδη έχει παρθεί απόφαση για διπλασιασμό του προϋπολογισμού, κάτι που αν συμβεί θα δώσει άλλη δυναμική και προοπτική στην ομάδα για να διεκδικήσει και είσοδο στην πρώτη εξάδα. Ήδη, έχουν αρχίσει να γίνονται κάποιες σκέψεις ενίσχυσης της ομάδας, όμως όλα θα τεθούν επί τάπητος, όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ