Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι και επίσημα από το απόγευμα της Δευτέρας (27/1) ο Χέφτε Μπεντακόρ. Πάντως, δεν διευκρινίζεται εάν θα παραμείνει στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν ή εάν θα μετακομίσει άμεσα στο Ρέντη.
Ο 31 ετών Ισπανός επιθετικός, γεννημένος στις 6/7/1993, μετρά εφέτος με τον Πανσερραϊκό 14 γκολ σε 17 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και ακόμα δύο σε τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο.
Για όσους δεν έχουν καλή μνήμη, ο Μπεντακόρ θήτευσε για ένα εξάμηνο στην Πάφος FC, από τον Ιανουάριο του 2023 μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23. Όλως παραδόξως, στην Κύπρο πέρασαν και σχεδόν δεν ακούμπησε. Αγωνίστηκε 12 φορές (τέσσερις ως βασικός) και πέτυχε μόλις ένα γκολ, στην άνετη νίκη επί της Δόξας με 4-1 στο κύπελλο.
Το ίδιο μέτριες ήταν οι επιδόσεις του στο εξάμηνο που ακολούθησε στην Κλουζ, όμως η μετεγγραφή στην Ελλάδα και τον Πανσεραϊκό τον απογείωσαν!















