aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαρουσίαση, φιλικό και έργα ανακατασκευής

Παρουσίαση, φιλικό και έργα ανακατασκευής

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Πάφου σχετικά με το αυριανό φιλικό κόντρα στην ΑΕΖ.

Αναλυτικά: «Το τελευταίο φιλικό μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα δώσει αύριο Παρασκευή 18/08(19.00) η ομάδα μας. Θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΖ Ζακακίου, σε φιλική αναμέτρηση στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”(Πρώην Παφιακό).

Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας, προσκαλούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάφου να δώσει μαζικά το παρών του και να στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας μας.

Όλοι μαζί να στείλουμε μήνυμα δύναμης και ενότητας ενόψει της νέας περιόδου. Πριν τον αγώνα θα προηγηθεί τελετουργικό παρουσίασης του ρόστερ και του προπονητικού επιτελείου.

Η παρουσία κάθε Παφίτη φίλαθλου είναι αναγκαία και επιβεβλημένη. Γενική είσοδος 10 ευρώ. Δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 19.00. Η παρουσίαση του ρόστερ θα αρχίσει στις 18.30. Πάφος FC. H ομάδα μας, η πόλη μας, η ψυχή μας».

Ανακοίνωση PAFOS FC:

“Η Διοίκηση του Σωματείου Πάφος FC ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, ότι έχουν αρχίσει τα έργα ανακατασκευής του Αθλητικού Κέντρου “Νάσος Κωνσταντίνου”, στην περιοχή Γεροσκήπου.

Τα έργα ανακατασκευής και ανακαίνισης του Αθλητικού Κέντρου “Νάσος Κωνσταντίνου”, θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρωθούν σε διάφορες φάσεις.

Η πρώτη φάση αφορά στην ανακατασκευή των τεσσάρων γηπέδων, της πρώτης ομάδας, των Ακαδημιών, των Grassroots και της Πάφια.

Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου αναμένεται να παραδοθούν τα πρώτα γήπεδα για προπονήσεις.

Θα ακολουθήσουν τα έργα ανακαταστευής των κτιριακών εγκαταστάσεων και των αποδυτηρίων, μόλις εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ