aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαραμονή και μετά μετεγγραφές

Παραμονή και μετά μετεγγραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ξεχωριστό για την Πάφος FC είναι το αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση, καθώς με νίκη σφραγίζει την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Η αντεπίθεση που ξεκίνησε εδώ και ένα μήνα, έφερε τα ποθούμενα αποτελέσματα, ωστόσο με ακόμη τρεις βαθμούς ξεγνοιάζει και σιγουρεύει τη σωτηρία της. Ο Ζέλικο Κόπιτς έχει στη διάθεσήτου και τη σημερινή μέρα για να αποφασίσει με ποιους ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσει αύριο.

Δεν υπολογίζει στον τερματοφύλακα Μολ, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Πέτρου, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο Καρώ, με τον Ντόβπνια να προβάρει φανέλα βασικού. Είναι ευχάριστο πως υπάρχουν πολλές επιλογές για να παρατάξει ένα δυνατό σχήμα αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η Παφιακή ομάδα διανύει περίοδο φόρμας, αλλά αυτό δεν εξασφαλίζει απολύτως τίποτα. Η Ανόρθωση δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος, συνεπώς θα χρειαστεί οργάνωση, αγωνιστική πειθαρχία και πάθος από την αρχή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει με την ποιότητά τους, πως έχουν πολλές δυνατότητες. Μάλιστα αν ήσαν πιο τυχεροί, δεν θα χρειαζόταν να περάσουν μέσα από τόσες συμπληγάδες.

Με λίγες προσθήκες η ομάδα της Πάφου αναμένεται πως θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική και έτοιμη να διεκδικήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο κάτι καλύτερο από την παραμονή της στους μεγάλους. Ο προγραμματισμός έχει ήδη ξεκινήσει, όμως τα νεότερα αναμένονται με την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου. Oι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφου εμφανίζονται πρόθυμοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη για 3-4 ποιοτικές προσθήκες που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ