aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαραμένει το ενδιαφέρον για Μακρή

Παραμένει το ενδιαφέρον για Μακρή

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ  

Στη Σλοβενία βρίσκεται από χθες η αποστολή της Πάφος FC. Οι προπονήσεις στη Λετονία ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πλέον ο Στίβεν Πρέσλι θα συνεχίσει το μοντάρισμα της ομάδας του στη Σλοβενία, εκεί όπου η προετοιμασία θα συνεχιστεί μέχρι τις 12 Αυγούστου. Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι εξαιρετικές στο αθλητικό κέντρο που κατέλυσε η παφιακή ομάδα και εκεί θα γίνει και η πιο σοβαρή δουλειά.

Εντός των προσεχών ημερών θα καταρτιστεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, μέσα από τους οποίους ο Σκωτζέζος προπονητής θα αρχίσει να παίρνει τις αποφάσεις του για τη νέα ομάδα που θα παρουσιάσει. Οι απαιτήσεις στη νέα σεζόν θα είναι υψηλές και ο στόχος μέσα από τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας είναι η σταθεροποίησή της στην Α’ κατηγορία. Με την αποστολή στη Σλοβενία βρίσκεται και ο Βέλγος Χενς Κουλς, ενώ αναμένεται πως θα ανακοινωθούν και άλλοι ξένοι, με την προσοχή περισσότερο να εστιάζεται στην απόκτηση ενός εγνωσμένης αξίας σέντερ φορ. Ο Στίβεν Πρέσλι και ο τεχνικός διευθυντής Λαρς Χάλεγκριν έχουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις στα υπόψη τους και ένας από τους δύο πιθανό να συμφωνήσει εντός της εβδομάδας. Παράλληλα εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ανδρέα Μακρή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ