aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάνιτς: «Ήμασταν σε καλή φόρμα πριν τη διακοπή»

Πάνιτς: «Ήμασταν σε καλή φόρμα πριν τη διακοπή»

Χωρίς υποχρεώσεις για άλλη μια βδομάδα θα μείνει η Πάφος FC, αφού αναβλήθηκε το ματς απέναντι στο Παραλίμνι. Επόμενο παιχνίδι για την παφιακή ομάδα είναι την προσεχή Δευτέρα με αντίπαλο τον Ερμή, στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Στέφαν Πάνιτς μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Αναφερόμενος στο γεγονός ότι δεν έχουν αγώνες το τελευταίο διάστημα αφού προηγήθηκε η διακοπή λόγω εθνικών υποχρεώσεων αλλά και αφού αναβλήθηκε ο αγώνας της Πάφος FC με το Παραλίμνι λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην αντίπαλη ομάδα, είπε: «Είναι δύσκολη η κατάσταση με την πανδημία για όλο τον κόσμο· ελπίζω να περάσει για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

Εάν κρίνει θετική τη διακοπή, ο ανασταλτικός μέσος της παφιακής ομάδας επισήμανε: «Θα μπορούσε να είναι. Ετοιμαζόμαστε καλύτερα για το υπόλοιπο δύσκολο κομμάτι της σεζόν. Ήμασταν σε καλή φόρμα πριν τη διακοπή· ελπίζω να συνεχίσουμε όπως ήμασταν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ