aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: «Θέλουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα κάνουμε το παν»

Παλιούρας: «Θέλουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα κάνουμε το παν»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με αντίπαλο τον Άρη. Όπως τόνισε οι Παφίτες θέλουν το ευρωπαϊκό εισιστήριο και θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Όσα δήλωσε ο Πολύβιος Παλιούρας:

Για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη: «Θα είναι δύσκολο το ματς με τον Άρη. Έχουμε αναθεωρήσει τους στόχους μας, θέλουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα κάνουμε το παν για τη νίκη».

Για τον Όνι Βαλακάρι: «Θα δούμε την τελευταία στιγμή κατά πόσο είναι έτοιμος ο Βαλακάρι. Ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση της τελευταίες ημέρες, έχασε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και τον περιμένουμε να επιστρέψει έτοιμος».

Για τον Φινλανδό που ήταν μέσα στην κορυφαία 11άδα του πρωταθλήματος 2020-2021: «Ναι όντως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είμαστε περήφανοι για αυτόν, είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε».

Για την συνέχεια των πλέι οφ: «Ήταν δύσκολη η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες είναι κοντά ποιοτικά αλλά ευτυχώς τα καταφέραμε. Είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ και το δείξαμε και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που βρήκαμε ευκαιρίες. Είμασταν και λίγο άτυχοι αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία μετά από αυτή την εμφάνιση και δεν φοβόμαστε κανένα. Είμαστε επιθετικοί ομάδα, δημιουργούμε ευκαιρίες με οποιονδήποτε αντίπαλο, παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και σιγά σιγά θα έρθει το γκολ».

Για τον κόσμο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο: «Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι κοντινή απόσταση οπότε θα έχουμε αυτό τον πολύ καλό πυρήνα οπαδών μας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τους φίλους της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ