aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας στο «Goal»: «Πιο συγυρισμένος προϋπολογισμός»

Παλιούρας στο «Goal»: «Πιο συγυρισμένος προϋπολογισμός»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Πάφος FC, την ώρα που είναι σε αναμονή των αποφάσεων της Κυβέρνησης εάν θα ανάψει και πότε το πράσινο φως για επάνοδο στις προπονήσεις, που θα σημαίνει πως κάποια στιγμή θα συνεχιστεί και το πρωτάθλημα, σκέφτονται και την επόμενη σεζόν.

«Γίνονται σκέψεις από τον προπονητή και την Ομάδα Προγραμματισμού. Δεν μένουν με δεμένα τα χέρια αφού θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για τη νέα περίοδο», σχολίασε αρχικά στο «Goal» ο Πολύβιος Παλιούρας. «Η πρόθεση των ιδιοκτητών είναι όπως γίνει πιο συγυρισμένος προϋπολογισμός, με το σύλλογο να έχει ως στόχο να επενδύσει και σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Βα και Βαλακάρι», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου.

Πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως, την ομάδα της Πάφου απασχολεί η κυπριακή αγορά και προτίθεται να εντάξει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημά μας. Ακόμη, στην Πάφος FC εμμένουν στη θέση τους πως, θα είναι προς όφελος των σωματείων η μη συνέχιση του δεύτερου γκρουπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ