aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: «Πρόταση για Βαλακάρι – Θα δούμε ποιοι θα πείσουν τον Μπεργκ»

Παλιούρας: «Πρόταση για Βαλακάρι – Θα δούμε ποιοι θα πείσουν τον Μπεργκ»

Πρόταση από ομάδα του εξωτερικού για παραχώρηση του Όνι Βαλακάρι έχει στα χέρια της η Πάφος FC, όπως αποκάλυψε ο Πολύβιος Παλιούρας χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο εκπρόσωπος Τύπου της παφιακής ομάδας σημείωσε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κριθούν από τον Χένινγκ Μπεργκ προτού «κλειδώσει» το ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Με τον Ζουνίνιο ενισχύεται το αριστερό άκρο της άμυνας. Αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πέρσι ήταν στην Ουκρανία. Ο Ταβάρες είναι διεθνής με όλες τις ομάδες Νέων της Πορτογαλίας. Είναι δεξιός εξτρέμ».

Για την αναχώρηση της αποστολής για τη Λετονία: «Όσοι ποδοσφαιριστές ήταν στην Κύπρο έφυγαν το Σάββατο, όσοι ήταν εξωτερικό ταξίδεψαν χθες και προχθές. Όσοι καθυστερήσουν θα μεταβούν σήμερα ή τις επόμενες μέρες. Θα μείνει εκεί μέχρι τις 22 του μήνα και μετά θα μεταβεί στην Αυστρία. Κανονίστηκαν κάποια φιλικά, όπως με την Ουντινέζε και Έμπολι».

Για την ανανέωση συμβολαίου του Μπάιριτς: «Ήταν ηγέτης στον χώρο της άμυνας και ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά. Θα κινηθούμε σε αυτά τα επίπεδα, πρέπει να κάνουμε το βήμα πιο πάνω».

Για τον Μαρσίνιο και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει: «Οι όποιες συζητήσεις γίνονται μέσω των ατζέντηδων. Η ομάδα πήρε διαβεβαιώσεις ότι όλα θα είναι εντάξει. Παρακολουθούμε τι γίνεται, περιμένουμε πώς θα εξελιχθεί το θέμα. Μόλις έχουμε οτιδήποτε επίσημο θα το πούμε στον κόσμο. Έχει υπογραφεί συμβόλαιο όμως υπάρχουν δικλείδες. Προς το παρόν δεν είναι στη Λετονία. Παρακολουθούμε το θέμα και περιμένουμε τα όποια νέα. Αν δεν καταφέρει να έρθει θα κάνουμε κινήσεις για να καλυφθεί το κενό».

Για το κατά πόσον υπάρχουν κενές θέσεις στον κατάλογο Α: «Να περιμένουμε λίγο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν αλλαγές. Θα δούμε με την έναρξη της προετοιμασίας ποιοι θα πείσουν τον προπονητή».

Για το κατά πόσον υπάρχουν προτάσεις για παίκτες της ομάδας: «Υπάρχουν προτάσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές, ο ένας είναι ο Βαλακάρι. Είναι θέματα που τα χειρίζεται η διοίκηση».

Για το θέμα που προέκυψε με το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Θεωρούμε ότι θα βρεθεί λύση. Δεν νοείται δύο παφιακά σωματεία να μείνουν στον δρόμο και να ψάξουν γήπεδο σε άλλες επαρχίες. Οι μόνες επαρχίες που μπορούμε να αναζητήσουμε γήπεδο είναι η Λάρνακα και η Λευκωσία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πέρσι είχαμε μεγάλη δυναμική με 3,5 και 4 χιλιάδες κόσμο. Είδαμε στο Τσίρειο να γίνονται βελτιωτικά έργα και να γίνονται και αγώνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ