aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: «Κάναμε πρόταση στον Αραγιούρι, στη λίστα και ο Στιβ»

Παλιούρας: «Κάναμε πρόταση στον Αραγιούρι, στη λίστα και ο Στιβ»

Ο Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Σούπερ Σπορ FM και αναφέρθηκε στις μετεγγραφικές εξελίξεις της Πάφος FC, το θέμα της πρόσληψης προπονητή, τον Σαλγάδο και τον Αραγιούρι:

Για τον Σεμέδο: «Έχει την εμπειρία από τα Κυπριακά γήπεδα, ένας παίκτης που είχε ξεχωρίσει, παίζει στα άκρα, έχει και το γκολ. Ξεκινήσαμε σιγά-σιγά και εμείς να κινούμαστε στο μεταγραφικό παζάρι. Αυτή την εβδομάδα θα τρέξουν αρκετά πράγματα και στο διοικητικό και στο τεχνικό τιμ και σε ποδοσφαιριστές, θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Για τον προπονητή: «Ως το τέλος της εβδομάδας, ίσως να έχουμε ανακοίνωση προπονητή. Υπάρχει μία λίστα ονομάτων, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο Στιβ Κωνσταντινίδης. Αναμένεται να παρθεί η απόφαση από το ΔΣ».

Για τον Σαλγάδο: «Δεν θα έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, όμως θα είναι κοντά στην ομάδα και θα βοηθάει με τον τρόπο του».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα γίνει στην Αυστρία, στην συνέχεια θα μεταβούμε στην Ισπανία για δυνατά φιλικά, ίσως και στην Ελλάδα για ένα καλό φιλικό και θα επιστρέψουμε στην Πάφο. Η διαφορά με τα προηγούμενα χρόνια είναι πως δεν θα πάμε στη Λετονία. Αναμένουμε όμως να οριστικοποιηθούν κάποια πράγματα για να υπάρξουν και οι αντίστοιχες ανακοινώσεις».

Για τα διαρκείας: «Είναι θέματα που θα τρέξουν τις επόμενες εβδομάδες. Δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο ακόμα».
Για τον προγραμματισμό: «Ήμαστε πλήρης στο 80% του ρόστερ και θα γίνουν οι προσθήκες που θα χρειαστούν για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τον Αραγιούρι: «Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από την διοίκηση, έχει γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο. Σίγουρα έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, και από την Κύπρο. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοσή του, θα θέλαμε να τον κρατήσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ