aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: «Είναι η δεύτερη φορά, να το δει ο ΚΟΑ»

Παλιούρας: «Είναι η δεύτερη φορά, να το δει ο ΚΟΑ»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΠΟΡ FM, μια μέρα μετά την πρόκριση εις βάρος της Δόξας. Ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα του φωτισμού, που προκάλεσε τη δεκάλεπτη διακοπή στο ψεσινό ματς.

Για την πρόκριση επί της Δόξας: «Στο πρώτο παιχνίδι έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα. Έγιναν αρκετές αλλαγές χθες. Αρκετοί παίκτες είχαν την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν. Δεν είμαστε τόσο ευχαριστημένοι με το 1-1 αλλά με την πρόκριση».

Για τους στόχους στο Κύπελλο: «Έχουμε δηλώσει αρκετές φορές ότι ο θεσμός μας ενδιαφέρει. Αναμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος. Μακάρι να καταφέρουμε να φθάσουμε στον τελικό».

Για τους στόχους στο πρωτάθλημα και η έξοδος στην Ευρώπη: «Αυτός είναι ο βασικός μας στόχο αλλά υπάρχει χρόνος ακόμα. Στόχος μας να κάνουμε καλά παιχνίδια και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μετά από τόσους αγώνες έχουμε δείξει ότι έχουμε καλή και σταθερή ομάδα. Σίγουρα είχαμε ατυχή αποτελέσματα όμως εμείς θα συνεχίσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να παλεύουμε».

Για το ότι η ομάδα έχει κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα: «Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά είχαμε καλές εμφανίσεις, εκτός από ένα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορείς κάποιες φορές να είσαι καλός και να μην πάρεις κάτι και όταν δεν είσαι να νικάς. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε αν αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια».

Για τη συμμέτοχή του Παπαστυλιανού: «Είναι από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος νέων. Ένα καταπληκτικό ταλέντο. Σίγουρα όσο διακρίνεται και όσο συνεχίζει τη δουλειά είναι από τα παιδιά που μπορούν να ανεβούν πιο πάνω. Σαν Πάφος έχουμε πολύ ταλέντο αλλά μέχρι στιγμής δεν το εκμεταλλευόμασταν. Γι’ αυτό είναι και ένας λόγος που έχουμε δώσει αρκετή βάση στις ακαδημίες μας. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ακόμα και 1 παίκτης να βγαίνει μετά από καιρό είναι επιτυχία. Υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός ότι βλέπουμε τους δικούς μας παίκτες να ανταγωνίζονται τους ξένους. Όποτε μπορούμε και όσο περισσότερο γίνεται να βγάζουμε δικούς μας ποδοσφαιριστές. Ειναι τεράστιο κέρδος».

Ενόψει Ολυμπιακού: «Άλλη μία Τρίτη, έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε Τρίτες. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς. Η αλήθεια θέλουμε να μπούμε με το δεξί στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα πλην του Ζάιρο για κάρτες. Ο Τάνκοβιτς ήταν καθαρά για θέμα τακτικής και ξεκούρασης που δεν βρέθηκε χθες στην αποστολή».

Για τον μειωμένο φωτισμό στο γήπεδο μετά από πρόβλημα με τον προβολέα: «Αυτό είναι αλήθεια. Συνέβη και με τον Άρη. Για πολύ λίγο ήταν και πάλι η συγκεκριμένη κολόνα με τους προβολείς. Πρέπει να το δει ο ΚΟΑ με τις αρχές του σταδίου. Είναι κρίμα. Αν συμβαίνει κάτι για δεύτερη φορά σημαίνει κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Ήταν κρίμα να σταματήσει το παιχνίδι. Θα ήταν τεράστια ταλαιπωρία. Οι εγκαταστάσεις ανήκουν στον ΚΟΑ και από τη στιγμή που εντοπίστηκε το πρόβλημα θεωρούμε θα κάνουν ότι πρέπει για να λυθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ