aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: «Δύσκολο να μας ευνοήσει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με την Ομόνοια»

Παλιούρας: «Δύσκολο να μας ευνοήσει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με την Ομόνοια»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Δεν πήραμε αυτό που στοχεύαμε που ήταν η νίκη, το παλέψαμε, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, μείναμε και με δέκα παίκτες, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ, όμως τιμωρηθήκαμε στις καθυστερήσεις, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν χάσεις για λίγο την προσοχή σου μπορεί να δεχθείς γκολ. Πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου, να βελτιώνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος».

Για το γεγονός ότι η Πάφος δεν πέτυχε τους στόχους της φέτος: «Εξαρχής ο στόχος μας ήταν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ήταν στα χέρια μας να διεκδικήσουμε αυτό το πράγμα, τώρα είναι πιο λιγοστές οι ελπίδες μας, θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Είναι δύσκολο να μας ευνοήσει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ με την Ομόνοια. Η σημασία είναι να εξετάσουμε τα λάθη μας και να βγούμε ακόμη πιο σοφοί. Η επόμενη χρονιά πρέπει να μας βρει πιο έμπειρους και πιο έτοιμους».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Ζάιρο θα είναι στην αποστολή, όπως ήταν και με την ΑΕΚ. Ο Τάνκοβιτς θα είναι εκτός, όπως και ο Ικόκο».

Για τον Γκιαρέτα: «Η αλήθεια είναι ότι έχει ακουστεί ένα όνομα, ακόμη δεν έχουμε υπογραφή της συμφωνίας με τον οποιοδήποτε. Αν δεν υπογραφτεί συμβόλαιο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Είναι γεγονός ότι είμαστε κοντά στην απόκτηση τεχνικού διευθυντή. Θα τελειώσει το ματς και γενικά θα μπούμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς για τον προγραμματισμό. Σε λίγες μέρες θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση αν όλα πάνε καλά. Στόχος μας είναι να κρατηθεί ο καλός κορμός της ομάδας και θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει για να βοηθήσουν».

Για τον κόσμο: «Μπορεί να μην πήραμε κάποια διάκριση, αλλά το μεγαλύτερο κέρδος είναι η αγάπη του κόσμου και η στήριξη του. Εντός έδρας είχαμε πέραν τους 4 χιλιάδες φίλους και εκτός έδρας παίρναμε αρκετό κόσμο. Θέλουμε τον κόσμο να μείνει δίπλα μας. Είναι μεγάλο κέρδος το γεγονός ότι έχουμε τη νεολαία κοντά μας, πολλοί νέοι είναι δίπλα στην ομάδα».

Για τον Κανέ: «Είναι ένας παίκτης που αγαπήθηκε και αγάπησε την ομάδα. Θεωρώ ότι και ο ίδιος θέλει να παραμείνει, θα συζητήσει η διοίκηση μαζί του και θα δούμε τι θα γίνει».

Σχετικά με το γήπεδο: «Θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι μας, στο Στέλιος Κυριακίδης. Δεν έχουμε κάποια άλλη εξέλιξη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ