aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάλι καλά, λέει, που απέφυγε τα χειρότερα

Πάλι καλά, λέει, που απέφυγε τα χειρότερα

Δεν έκανε και πολλές ευκαιρίες ο Εθνικός, όμως στέρησε την ευκαιρία στην Πάφος FC να κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Ο Φεντερίκο Ράσιτς έσωσε την παρτίδα με κεφαλιά στο 81’ απαντώντας στο πέναλτι με το οποίο είχε προηγηθεί ο αντίπαλός τους. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ (1-1) για την ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς, που δεν είχε το αντίδοτο στον καλό αμυντικό σχεδιασμό του Εθνικού.

Με τον ένα βαθμό η παφιακή ομάδα έφτασε στους οκτώ βαθμούς, όμως η αλήθεια είναι πως με βάση τους στόχους και το χρήμα που δαπανήθηκε οι γαλάζιοι περίμεναν περισσότερα. Οι δύο νίκες σε εφτά αγώνες θεωρούνται λίγες, ωστόσο υπάρχει ακόμη δρόμος για αποδείξεις που θα ικανοποιούν τους οπαδούς της Πάφος FC.

Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Εθνικό ανέδειξαν και την πραγματικότητα, πως δεν μπορεί μόνος του ο προϋπολογισμός να αλλάξει τη θέση της ομάδας στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Προς το παρόν, το μυαλό θα μεταφερθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (Δευτέρα 4 Νοεμβρίου). Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Βαλεριάνος και Πανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ