aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαίρνει αποφάσεις ο Κάμερον Τόσακ

Παίρνει αποφάσεις ο Κάμερον Τόσακ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε πιο χαλαρό ρυθμό θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο η προετοιμασία της Πάφος FC. O Κάμερον Τόσακ θα περιμένει να δει ένα δύο ποδοσφαιριστές, αν μπορούν να ανταποκριθούν σε περίπτωση που τους επιλέξει στο αρχικό σχήμα του μεθαυριανού παιχνιδιού με την Ανόρθωση στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Το παιχνίδι είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, με την παφιακή ομάδα να ψάχνει νίκη επί μίας μεγάλης αντιπάλου για να συνέλθει και να αποκτήσει και άλλα… κυβικά ψυχολογίας.

Ο Νέμετς είναι έτοιμος και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει φανέλα βασικού. Ο Πάντσεον θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψει και ο Φιλιώτης. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πέτρου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ρούντκο. Για την παφιακή ομάδα, το ματς της Δευτέρας είναι κάτι σαν εξετάσεις. Αν κερδίσει θα ελπίζει πως θα έχει και άλλες επιτυχίες για να κοιτάξει για πιο ψηλά. Αν χάσει, η προσπάθειά της θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην απομάκρυνση από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ουαλός προπονητής πρόλαβε να δει τη νέα ομάδα του να αγωνίζεται και να χάνει δύσκολα από την ΑΕΚ στη Λάρνακα, ενώ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα διήρκεσε μόλις δύο λεπτά και διακόπηκε. Στη συνέχεια του δόθηκε η ευκαιρία, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, να δει κάποια πράγματα και να εφαρμόσει στις προπονήσεις αυτά που θέλει, όμως η ουσία είναι τι μπορούν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του σε επίσημο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ