aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφου F.C.: Προβληματισμένοι οι επενδυτές

Πάφου F.C.: Προβληματισμένοι οι επενδυτές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφου FC Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντούμποφ ήταν στο γήπεδο προψές και αποχώρησαν προβληματισμένοι από τη νέα αποτυχία, αυτή τη φορά από την Αλκή (0-1). Ο ένας βαθμός την έχει καθηλώσει στην τελευταία θέση και το μέλλον είναι αβέβαιο. Γιατί δεν φτάνει πλέον ο ισχυρισμός, πως έχουν αποκτηθεί πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Σημασία έχει τι δείχνουν στο γήπεδο.

Παρά την παρουσία του νέου προπονητή Ζέλικο Κόπιτς, η παφιακή ομάδα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο προχθές και έχασε σχεδόν με ανεβασμένα τα  χέρια. Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της, όταν η Αλκή κλείστηκε για να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Το παιχνίδι της Πάφος FC ήταν απείθαρχο, χωρίς φαντασία και είναι άγνωστο τι θα προλάβει να διορθώσει ο νέος προπονητής.

Η ήττα έφερε απογοήτευση, αλλά κανένας δεν συστήνει πανικό, αφού υπάρχει αρκετός δρόμος. Βέβαια, θα χρειαστεί πολλή δουλειά από τον Κόπιτς. Θα πρέπει να μπει αμέσως στο πετσί της ομάδας και να διορθώσει πολλά, αλλά το πιο ουσιώδες είναι να αξιοποιήσει το έμψυχο δυναμικό, που έχει στη διάθεσή του. Το πρόγραμμα στη συνέχεια δεν είναι εύκολο καθώς την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ενώ ακολούθως θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» και μετά τον Ερμή στη Λάρνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ